Pszichológiai tanácsadás

Problémák, melyek megoldásában segíthetek

Életvezetési problémák

Pályaválasztás, munkahelyváltás, karrierváltás, célok kitűzésének és/vagy elérésének nehézségei, munkanélküliség, nehéz döntési helyzet kezelése

Munkahelyi vagy iskolai nehézségek

Stressz, kiégés, a célok megnevezésének képtelensége, kilátástalanság, szorongás, teljesítmény problémák, az önbecsülés / énhatékonyság érzésének csökkenése, vizsgaszorongás

Egészségügyi problémák

Szomatikus betegségek lehetséges pszichológiai hátterének feltárása, lelki támogatás, szomatikus betegek hozzátartozóinak támogatása

Családi nehézségek

Családalapítással, gyermekvállalással kapcsolatos nehézségek, meddőség, várandósság alatti pszichológiai támogatás, szülésre való lelki felkészítés, szülés utáni nehézségek, enyhe depressziós tünetek, GYES szindróma

Onlne ÉS Offline Időpontkérés

Telefon: +36-30/464-5036

E-mail: info@muveszetesonismeret.hu

Vagy az alábbi gombra kattintva online kapcsolati űrlap kitöltésével!

A Pszichológiai Tanácsadásról

A pszichológiai tanácsadás egy támogató folyamat, mely segít önmagunkban megkeresni azokat az elrejtett válaszokat, melyeket egyedül nem, vagy csak hosszú évek munkájával lennénk képesek megtalálni.

A tanácsadás minden esetben egy első interjúval indul, melynek kettős célja van: egyrészt, hogy képet kapjak arról, milyen mélységű és természetű problémával fordul hozzám a kliens, másrészt, hogy kölcsönösen megismerjük egymást és eldöntsük, tudunk-e és szeretnénk-e együtt dolgozni ennek a problémának a megoldásán.

Az első interjú végén, amennyiben mindketten úgy döntünk, megállapodunk a tanácsadás kereteiről: annak céljáról, hosszáról, a találkozások gyakoriságáról, helyszínéről, és az alkalmazott módszerekről.

A tanácsadás folyamata problémától függően 2-3, de akár 10-15 alkalomból is állhat.

Előfordulhat, hogy a probléma, mellyel hozzám fordul olyan speciális szakismeretet igényel, ami miatt az első interjút követően másik, ezen területen képzett szakembert ajánlok Önnek!

ONline / Skype tanácsadás

Az online tanácsadás elsősorban azoknak jelent megoldást, akik
– vidéken vagy külföldön élnek,

– munkaidejük szinte lehetetlenné teszi a személyes találkozót,

– várandósok, családanyák, ennélfogva nehezen szakadnak el otthonról,

– krónikus szomatikus betegségben szenvednek, mely megnehezíti számukra a közlekedést.

személyes / offline Tanácsadás

A személyes tanácsadás 2018 májusáig szünetel!

Megértésed köszönöm!

Helyszínek: Veresegyház, Gödöllő

Kérjen időpontot most online vagy személyes pszichológiai tanácsadásra!

Adja meg elérhetőségeit, a témát, kérdést vagy problémát, amellyel kapcsolatban megkeresne, illetve néhány olyan időpontot, amely megfelelhet Önnek az elkövetkező egy hétben! Az információk alapján 24 órán belül felveszem Önnel a kapcsolatot!

Személyes adatait bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki. Amennyiben úgy érzi, azonosíthatósága miatt nem szeretné megosztani vezetéknevét vagy emailcímét, azt a mezőt hagyja üresen.


Miben lehetek a segítségére?

Kapcsolat

  • +36-30/464-5036
  • info@muveszetesonismeret.hu
  • skype.com/anita.juhasz-fekete

Copyright © Juhász-Fekete Anita 2018